HumorUncategorized

SOCORS!!! No tinc conexìó

Perduda entre missatges d’error i cercles que giren a cámara lenta, la desesperació dels temps actuals, “no tinc conexión”. Hem oblidat com es fan les coses sense ordinador, i encara més, hem oblidat com es fan les coses amb un ordinador sense conexió a internet.

Recordo el primer ordinador que vaig tindre amb l’icona d’accés directe a Internet explorer, -Que puñetes deu ser això???

-Perquè em posen aquí una cosa que no puc utilizar??? Que tonta em vaig sentir quan, per fí, vaig aconseguir lligar tots els caps.

Però… cap problema, puc seguir jugant al solitari, perquè vull mes? Necesito información? Agafo l’enciclopedia, prou cara que em va sortir, l’he d’amortitzar; necesito un telefón? per això hi ha el “llistin”, quines ganes de contractar coses inutils.

Han passat deu anys d’aquella icona “tocacullons” del escriptori, els nens creixent i les amigues, que ni tan sols sabien fer anar un ordinador, es modernitzen, i jo, tossuda, segueixo pensant que no necesito internet.

Mama! he d’anar a la biblioteca, he de fer un treball, -D’acord, però… no el pots fer a casa? -Mama, que ets tonta? no tenim internet. Potser ha arribat l’hora de trovar-li la utilitat a la ditxosa icona.

Ja tenim internet!!! i ara que???

Per primer cop ho he fet i he obtingut un resultat!!! he obert internet!!! I ara que??? No se que buscar, no se com buscar, seguire jugant al solitari 🙁

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *